your life code logo

Vijf gouden regels om je eigen leven te leven!

Wat is dat nou precies? Je eigen leven? Dagelijks spreek ik mensen die moe zijn en niet gelukkig. Ze weten niet meer goed wat ze zelf écht willen en wie ze eigenlijk zijn. Het klinkt zo simpel, je eigen leven leiden……maar hoe doe je dat dan?

 

Ik herinner het me nog goed: ik zat in groep 7, en de opa van een vriendinnetje overleed; hij was niet oud geworden. Haar moeder vertelde dat hij zijn hele leven hard had gewerkt om te kunnen genieten van zijn pensioen: “En nu hij eindelijk met pensioen was, is hij overleden.”

Als tienjarige begreep ik er al niets van: waarom zou je wachten met genieten totdat je met pensioen gaat? Wat heb je al die jaren daarvóór dan gedaan?

En nu, op mijn 35e begrijp ik het eigenlijk nog steeds niet. Waarom wachten met leven zoals jij dat wilt? Toch is dit precies wat veel mensen doen: ze vergeten te genieten in het hier en nu en richten zich voortdurend op de toekomst. Of, al net zo improductief, op de dingen die al lang voorbij zijn.

Ik nam me toen al één ding voor: als ik oud mag worden, wil ik dat gevoel niet hebben! Ik wil vandaag leven en bezig zijn met de richting die ik uit wil. Natuurlijk klinkt dat in eerste instantie misschien gemakkelijker dan het is. Toch zijn er vijf ‘gouden’ regels voor een vruchtbaar leven in het hier en nu, zodat jij je leven in eigen hand kan nemen.

 

  1. Onderzoek wat je zelf écht belangrijk vindt en wat écht bij jou past. Neem regelmatig de tijd om na te denken over je dromen en verlangen en schrijf deze op. Keren bepaalde wensen steeds terug? Neem ze dan serieus en maak het beeld concreter. Ook al lijken ze nu niet haalbaar, ga dromen, maak een moodbord en herhaal het beeld in je hoofd.
  1. Stel jezelf doelen. Wat voor levensstijl wil je? Hoeveel geld wil je verdienen? Hoe wil je dat je liefdesleven eruit ziet? Stel jezelf regelmatig deze vragen. Alleen jij bepaalt hoe je je leven leidt. Laat je niet afleiden door hoe iemand anders vindt dat jouw leven eruit zou moeten zien.
  1. Geef aandacht aan je gedachten: Hoe wil jij je vandaag voelen? Hoe wil jij morgenochtend opstaan, met welk gevoel? En wat heb je daar voor nodig om je nu zo te voelen zoals je zou willen? Je kunt heel veel bereiken door een verandering in gedachten.
  1. Stop met leven in het verleden of in de toekomst. Natuurlijk is het belangrijk om een richting te hebben. En ook om te weten waar je vandaan komt. Dit helpt je om te begrijpen wie je nu bent en welke patronen je hebt. Maar uiteindelijk leg je vandaag de basis voor later. Als je steeds met je gedachten bij morgen of gisteren bent, ben je nooit bezig met het leven zoals het nu is.
  1. Zet een eerste stap, hoe klein die ook is. Als je weet wat je wilt in je leven en wat je verlangen is, zet dan een eerste stap! Soms zie je nog niet dat iets haalbaar is of hoe je iets moet aanpakken. Dat is niet erg. Kijk wat er wel mogelijk is. Breng een positieve stroom op gang – vandaag, niet morgen. Kijk wat je nu vandaag zelf kunt veranderen!

 

Waar zou jij vandaag nog mee willen beginnen? Neem een stap! Praat met mensen, investeer in jezelf!

Weet je nog niet goed welke stappen je kunt zetten? Je bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprek met mij. Vraag vandaag nog vrijblijvend een 1-op-1 gesprek aan . Elke week heb ik in mijn agenda ruimte voor 3 gesprekken dus wees er snel bij.

Je kunt HIER een vrijblijvend 1-op-1 gesprek met mij aanvragen.
Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is behalve Life Code expert ook ervaringsdeskundig. Ze weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen door gebeurtenissen waar je niet zelf om hebt gevraagd. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kan nemen en dat vertrouwen pas achteraf komt, nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kiezen voor jezelf vergt lef, en Eva helpt je graag bij het zetten van de eerste stap: ontdekken van wat je echt wilt en het ontwikkelen van vertrouwen om dat ook echt te bereiken.

Leer eva kennen

Wat je kunt doen om je leven te veranderen:

Wil jij meer happiness & energie?

Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief met inspirerende & praktische tips voor het creëren van een happy & healthy life.

Your Life Code Feel Good Starterskit

cover-aangepastDoe mee en vraag nu de Feel Good Starterkit gratis aan. Een kit met een 12-stappenplan, korte video’s en een gaaf cadeau. Zo kun je direct aan de slag voor meer rust in je hoofd en grenzeloze happiness.


Let’s get started !