your life code logo

Play your life!

Goede voornemens in deze tijd van het jaar; de sportscholen zijn overladen met mensen, de foto’s van gezond eten op social media nemen toe en je leest nu volop over hoe goede voornemens te maken. Sommige voornemens sneuvelen al snel en anderen houden nog even stand. De één maakt ieder jaar een nieuw lijstje en begint het jaar met alle dingen die hij of zij anders zou willen. De ander vindt het onzin; als je iets wilt veranderen kan je dat iedere dag doen vinden zij.

En dat is ook zeker waar. Iedere dag opnieuw heb je de keuze om het anders te doen. Om iets te veranderen in je leven. Om een eerste stap te zetten in de richting die je wel wilt. En die keuzes kunnen iedere dag anders zijn.

Zelf ben ik een typisch voorbeeld van veranderen, twijfelen en veel willen. Ik ben dit inmiddels als iets moois gaan ervaren, als een ontdekkingsreis waarin ik iedere dag opnieuw mag kiezen. Ik wil namelijk steeds dingen doen die op dit moment bij me passen. Iedere dag opnieuw vraag ik mezelf af hoe ik me wil voelen, zodat ik trouw ben aan mijn levenspad en ik keuzes maak waar mijn energie stroomt en waar ik energie van krijg. Dat vraagt iedere keer weer tijd nemen om stil te staan.

Als je je laat leven is het moeilijk om die keuzes te maken. Je bent je minder bewust van hoe je je echt voelt, wat er echt in je leeft en wat je nodig hebt op dit moment. Hoe vaak gun jij jezelf de tijd om even stil te staan? Weet jij eigenlijk hoe jij je wilt voelen?

 

Hoe wil jij je voelen in je werk?

Hoe wil jij je voelen als partner of bij je vrienden?

Hoe wil jij opstaan en naar bed gaan?

 

Welke keuze je maakt kan per dag verschillen. Je hebt continu de keuze tussen links en rechts. Welk pad past op dit moment het beste bij jou is steeds de vraag.

Ik weet als geen ander hoe lastig het soms kan zijn om die tijd te nemen. Om geen excuses te verzinnen, anderen geen prioriteit te geven boven jezelf, of je toch laten meeslepen door wat er op je pad komt gedurende de week. Je voelt je geleefd en voor je het weet is er weer een week voorbij.

Herken je dat?

Stel je voor dat je echt eens tijd hebt om stil te staan. En deze tijd gebruik je ook echt voor jou. Stel je voor… 5 dagen rust, ruimte, volledige verbinding met jezelf en je verlangens op Ibiza! Alle tijd om vanuit magie je weer opnieuw te verbinden met wat belangrijk voor je is. Patronen te veranderen en nieuwe te introduceren. Van 8 t/m 12 april geef ik opnieuw een retreat en er zijn slechts 10 plekken. Dit is het moment om te beslissen! Gun jij het jezelf? Boek hier je plekje of kijk voor meer informatie. Super om je op deze magische plek te ontmoeten.

Waar word je vandaag gelukkig en blij van? Play your life!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is behalve Life Code expert ook ervaringsdeskundig. Ze weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen door gebeurtenissen waar je niet zelf om hebt gevraagd. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kan nemen en dat vertrouwen pas achteraf komt, nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kiezen voor jezelf vergt lef, en Eva helpt je graag bij het zetten van de eerste stap: ontdekken van wat je echt wilt en het ontwikkelen van vertrouwen om dat ook echt te bereiken.

Leer eva kennen

Wat je kunt doen om je leven te veranderen:

Wil jij meer happiness & energie?

Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief met inspirerende & praktische tips voor het creëren van een happy & healthy life.

Your Life Code Feel Good Starterskit

cover-aangepastDoe mee en vraag nu de Feel Good Starterkit gratis aan. Een kit met een 12-stappenplan, korte video’s en een gaaf cadeau. Zo kun je direct aan de slag voor meer rust in je hoofd en grenzeloze happiness.


Let’s get started !