your life code logo

Eva in je bedrijf

Eva Ghysels, Life Code Expert, trainer en schrijver



2015-01-30 12.29.41Wat speelt er op de werkvloer?

Wil je stappen maken met je team? Om zaken te veranderen, te verbeteren of om nog beter samen te kunnen werken? Ik geef inspirerende in-company workshops waarbij alles draait om samenwerken, openheid en zuivere communicatie.

 

Benut je talenten

Een sterk team bestaat uit mensen die weten wat ze willen, wat ze kunnen én wat ze ervoor nodig hebben om goed te functioneren. Ik ga met de medewerkers in gesprek, stel de juiste vragen, daag ze uit en prikkel ze. Ik laat mensen nadenken: wat heb jij nodig om je werk nog beter te doen? Vaak blijkt dat dichterbij te liggen dan ze denken.

 

 

Alle neuzen dezelfde kant op

Mijn workshop zet je medewerkers aan het denken. Het versterkt het teamgevoel. Leidt tot focus op de juiste zaken en een betere workflow. Het is concreet, actief, inspirerend, eerlijk en doeltreffend. Wil je meer weten over de rol die ik in jouw bedrijf kan spelen? Neem dan contact met me op.

 

Enkele reacties van klanten

 

We wilden een keer tijdens onze jaarlijkse heidag  wat “ dieper”  gaan met ons MT.  We wilden openheid en onderlinge betrokkenheid creëren in ons MT.  Via een vriendin kwamen we bij Eva. Ze heeft het heel erg goed gedaan! Iedereen kwam al snel met zijn ware gevoel naar buiten, iets wat door iedereen als heel fijn werd ervaren! Het resultaat is een MT wat elkaar beter begrijpt, eerder met eventuele problemen durft te komen zowel in de zakelijke als prive sfeer.

Bob en Joep Sweere – Directie Golden Tulip de Keyzer

 

Eva heeft als intervisie coach een aanzienlijke bijdrage geleverd aan het (cultuur) verander traject van mijn team. Een club van 70 mensen, op zoek naar scherpere dienstverlening, professionelere samenwerking, onderlinge feedback en meer werkplezier. Zij heeft met haar spontaniteit, charme, maar ook directe feedback en messcherpe analyses, mensen in team verband en individueel aan het denken gezet. Zij heeft mensen geïnspireerd tot de wil om te veranderen en zelfbewuster gemaakt. Boven verwachting succesvol. Een zeer talentvolle en gepassioneerde vrouw. Ben haar veel verschuldigd.

Adriaan van Dorp – Managing Director Security & Intelligence Management 

 

Heb je vragen?

 

Neem dan gerust contact met me op. Ik help je graag!

Stuur een mail naar: eva@yourlifecode.nl

Bel naar: 06 - 143 596 55

Of gebruik het contactformulier

 

Bedrijfsgegevens:

Your Life Code
Eva Ghysels

T: 06 - 143 596 55
E: eva@yourlifecode.nl
I: www.yourlifecode.nl

KvK: 58396462
BTW: NL153190632B01

 

Wil jij meer happiness & energie?

Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief met inspirerende & praktische tips voor het creëren van een happy & healthy life.

Wat klanten over Eva zeggen:

Vorige Volgende
Lees alle ervaringen ›

Volg mij en blijft geïnspireerd!

Wil je als eerste op de hoogte zijn voor nieuwe inspiratie in het leven? Volg mij op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.