your life code logo

Over Eva

Eva Ghysels, Life Code Expert, trainer en schrijver


Mijn verhaal

Mijn naam is Eva Ghysels, oprichter en eigenaar van Your Life Code. Als trainer en life code expert help ik je graag bij het maken van de keuzes voor een leven dat past bij wie je bent en wilt zijn. Een gelukkig leven. Vol liefde en energie.

 

Iedereen kan en mag gelukkig zijn

Maar er is maar een iemand die daar voor kan zorgen. Dat ben jijzelf. Jij alleen weet hoe.

Alleen jij hebt de code. Een appel kan niet anders dan een appel worden. En jij kan alleen maar meer jij worden.

 

Ik stond ook in jouw schoenen

Ik had een mooie carrière, een huis en een partner. Maar gelukkig was ik niet. Ik was aan het overleven in plaats van echt te leven. Vond het moeilijk keuzes te maken; mijn grenzen werden vaak overschreden zonder dat ik het besefte. Aan de buitenkant zag alles er prachtig uit, aan de binnenkant wist ik helemaal niet wat ik wilde. Eigenlijk was ik mezelf langzaam kwijt geraakt.

 

Het roer moest om

Ik nam een aantal grote beslissingen. Op het gebied van mijn relatie en mijn werk. Ik heb heel veel dingen losgelaten en ben opnieuw begonnen. Makkelijk? Nee, maar wel dubbel en dwars de moeite waard. Mijn leven is positief veranderd. Het is liefdevoller, ik doe wat ik echt leuk vind, bruis van de energie en voel me gelukkig en vrij.

 

Ik ging doen wat mij gelukkig maakt

Dat is jou helpen om het optimale uit het leven te halen en te begeleiden om de juiste keuzes te kunnen maken.  Ik volgde trainingen en scholing en ben gediplomeerd Psychosociaal Coach en NLP Practitioner. In 2013 startte ik mijn eigen bedrijf. Mijn klanten noemen me puur, eerlijk, betrokken en concreet. Ik doe nu de dingen waar ik echt van hou, waar ik achter sta en die me energie geven. In mijn werk en in mijn leven. Dat gun ik jou ook! Want ook jij kunt de juiste keuzes maken voor een gelukkig leven.

 

Wil jij ook de regie over je eigen leven hebben? Lees hier verder.

Vraag nu vrijblijvend je eigen persoonlijke Your Life Code gesprek aan!

Een gratis persoonlijk gesprek t.w.v. € 97, -, waarin we gaan onderzoeken hoe jij je leven weer in eigen hand kunt nemen. In dit gesprek maken we helder wat jij kunt doen om meer energie en geluk in je leven te creëren en krijg je inspirerende en krachtige tips.


Ja, ik wil graag met je in gesprek!

Wil jij meer happiness & energie?

Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief met inspirerende & praktische tips voor het creëren van een happy & healthy life.

Wat klanten over Eva zeggen:

Vorige Volgende
Lees alle ervaringen ›

Volg mij en blijft geïnspireerd!

Wil je als eerste op de hoogte zijn voor nieuwe inspiratie in het leven? Volg mij op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.