your life code logo

Hoe ben jij naar je werk gegaan vanochtend?

“Mijn werk vind ik niet meer leuk, maar ja…wat dat wel?”

Deze vraag krijg ik heel vaak te horen en wellicht heb jij deze vraag ook, of ken je mensen die hiermee worstelen.

Je doet je werk al een aantal jaren en het is best oké, maar echt leuk vind je het ook niet. Het maakt je niet echt blij en je doet het omdat je toch geld moet verdienen. Als ‘s ochtends de wekker gaat, ga je op de automatische piloot naar je werk en doet wat er van je wordt verwacht.

 Stoppen met je baan?

Nee, dat kan niet. Je moet toch geld verdienen? En ja, jouw inkomen is belangrijk.

Zelf was ik als alleenstaande moeder verantwoordelijk voor de hypotheek en de zorg voor mijn kind. Ik had geen buffer, geen andere financiële bijdragen, niks. En toch zei ik mijn baan op. Mijn vaste baan. Een goede baan.

“Ja, maar jij had een plan! Jij wist wat je wilde,” hoor ik veel mensen dan antwoorden.

Uiteindelijk wel, maar dat kwam niet vanzelf. Jarenlang wist ik niet wat ik wilde. Ik wist dat ik niet helemaal meer gelukkig was in mijn baan en vooral dat ik niet alles uit mezelf haalde wat erin zat. Maar wat ik wel wilde?

Ken je dat gevoel? Dat je voelt dat er meer in je zit dan dat er nu uitkomt, maar niet weet hoe dan wel?

Ik vond dat echt lastig en frustrerend. Weten dat je niet op je plek zit en het gevoel hebben dat je niet al je talenten benut. Dat je jezelf eigenlijk klein houdt. Veilig is het wel, maar het gaf mij toch een ontevreden gevoel. Soms had ik weer een leuk project of een andere functie, maar steeds kwam het knagende gevoel weer terug.

Ik had dus geen plan. Niet meteen. Ik voelde eerst, net als jij, dat ik vooral wist wat ik niet meer leuk vond.

Hoe ik dan toch mijn baan durfde op te zeggen en een succesvol bedrijf heb opgebouwd? 

De eerste stap was een keuze. De keuze dat ik er alles aan zou doen om te achterhalen wat ik echt leuk vond. Een belofte aan mezelf. En daar begon mijn reis van investeren in mezelf, bij een goede coach, investeren in gesprekken, in opleiding en uiteindelijk in mijn bedrijf.

Het plan komt niet vanzelf. Weten wat je wilt in je werk begint met weten wie je bent en weten wat je werkelijk blij maakt in je leven. Wat je diepste verlangen is. Zodat je weer terug kan komen op jouw eigen pad. En weer kan leven vanuit jouw kern en passie. Moeiteloos en in vertrouwen.

Durf jij de reis aan? En ben je echt klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor je leven? Vraag dan een gratis Kickstartsessie aan waarin we bekijken hoe jij jouw leven weer met vertrouwen en passie kan leven.

 Live your life code

 

Eva
Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is behalve Life Code expert ook ervaringsdeskundig. Ze weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen door gebeurtenissen waar je niet zelf om hebt gevraagd. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kan nemen en dat vertrouwen pas achteraf komt, nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kiezen voor jezelf vergt lef, en Eva helpt je graag bij het zetten van de eerste stap: ontdekken van wat je echt wilt en het ontwikkelen van vertrouwen om dat ook echt te bereiken.

Leer eva kennen

Wat je kunt doen om je leven te veranderen:

Wil jij meer happiness & energie?

Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief met inspirerende & praktische tips voor het creëren van een happy & healthy life.

Your Life Code Feel Good Starterskit

cover-aangepastDoe mee en vraag nu de Feel Good Starterkit gratis aan. Een kit met een 12-stappenplan, korte video’s en een gaaf cadeau. Zo kun je direct aan de slag voor meer rust in je hoofd en grenzeloze happiness.


Let’s get started !