your life code logo

Eva Ghysels in de spotlight! – succesmama.nl

Eva Ghysels is 36 jaar en oprichter en eigenaar van Your Life Code. Ze woont samen met haar zoon van 6, wat erg gezellig is en waar ze ook erg dankbaar voor is. Als trainer en life code expert begeleidt ze mensen die zichzelf voorbij lopen, die niet meer goed weten wie ze zijn en wat ze écht willen in hun leven en die meer geluk willen ervaren in hun leven.

Leven in plaats van geleefd worden

Samen met mijn klanten ga ik op zoek naar hun unieke code, zodat ze goede keuzes voor zichzelf kunnen maken en veel meer energie en vrijheid ervaren. Leven in plaats van geleefd worden! Ik help ze met het opruimen van oude patronen en het realiseren van dromen en verlangens.
Mijn eerste bedrijf ben ik begonnen naast mijn baan in de zakelijke dienstverlening. Ik werkte 4 dagen in de week en ben in de avonduren en in het weekend begonnen met het trainen en begeleiden van mensen. Als single moeder was ik afhankelijk van alleen mijn inkomen en destijds kon ik nog niet stoppen met mijn vaste baan. Ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden en ben gewoon gestart. Inmiddels werk ik full-time in mijn bedrijf en daar ben ik super trots op!

Aan de buitenkant zag alles er prachtig uit

Tot 5 jaar geleden had ik het allemaal; een mooie carrière, een mooi huis en een gezin. Maar gelukkig was ik niet. Ik was aan het overleven in plaats van echt te leven. Vond het moeilijk keuzes te maken; mijn grenzen werden vaak overschreden zonder dat ik het besefte. Aan de buitenkant zag alles er prachtig uit, aan de binnenkant wist ik helemaal niet wat ik wilde. Eigenlijk was ik mezelf langzaam kwijt geraakt. Ik was aan het leven op wilskracht in plaats van op levenskracht.

Ik nam een aantal grote beslissingen. Op het gebied van mijn relatie en mijn werk. Ik heb heel veel dingen losgelaten en ben opnieuw begonnen. Dit was zeker niet makkelijk maar voor mij de enige juiste weg. Mijn leven is positief veranderd. Het is liefdevoller, ik doe wat ik echt leuk vind, bruis van de energie en voel me gelukkig en vrij.

Ik doe nu dingen die ik echt leuk vind, waar ik achter sta en die me energie geven. In mijn werk en in mijn leven.

Werken voelt niet als werken

Mijn missie is het om duizenden mensen te inspireren om zuiver naar zichzelf te zijn. Mensen hun mogelijkheden te laten zien en meer uit hun leven en uit zichzelf te laten halen. Door te weten wie ze zijn, waar patronen vandaan komen en wat ze écht willen in hun leven.

Werken voelt niet als werken, heel cliché, maar echt waar. Het is een bijzondere gewaarwording om geld te mogen verdienen met wie je bent en met wat je het allerliefste doet. Ik spreek dagelijks veel mensen, werk heel veel uren en minimaal 5 dagen in de week. Maar ik haal ook mijn zoontje drie dagen in de week op van school en ik kan hem iedere dag in alle rust met de fiets brengen. Heerlijk is dat!

Strakke planning, maar meer energie dan ooit!

Geen file en stress en vroeg op kantoor moeten zijn. Mijn zoon slaapt om 8 uur in de avond, dus meestal kruip ik dan nog even 2 uurtjes achter de computer. Daarnaast neem ik ook echt de tijd om te sporten, aan yoga te doen, mijn vrienden te zien en natuurlijk echte aandacht te geven aan mijn zoon.

Een strakke planning is hier voor nodig, maar ik heb meer energie dan ooit! Daarnaast heb ik nu een eigen kantoor, een super fijne en inspirerende plek waar het nog leuker is om klanten te ontvangen. Ik werkte veel vanuit huis, maar nu dat er een duidelijke scheiding is, geeft me dat ook meer rust.  Mijn huis is weer thuis en op kantoor heb ik mijn focus.

Lastig om veel te schakelen op een dag

Wat ik soms lastig vind is als ondernemende moeder, dat je vaak moet schakelen op een dag in verschillende rollen. Zeker op de dagen dat ik om half 4 op het schoolplein sta. Dan ben ik nog met mijn hoofd bij andere dingen, wordt ik nog gebeld en gemaild en wil ik eigenlijk soms nog iets afmaken. Maar, tijd met mijn zoon is echt voor hem. Mijn oplossing is om iets eerder te stoppen, zodat ik alles goed kan afronden en mijn hoofd leeg is als ik hem ophaal. En de mail moet even wachten tot de avond. Structuur is echt belangrijk, ook in de uren dat ik op kantoor ben.

Het voordeel van een eigen bedrijf is dat je zelf je tijden kunt bepalen. Dat geeft mij een enorm gevoel van vrijheid en is heel handig met een kind. Een keer helpen op school is een stuk makkelijker in te plannen, dan haal ik dat gewoon in het weekend of avond in.

Echt belangrijk dat een moeder zichzelf op nummer 1 zet!

Daarbij vind ik het echt belangrijk dat een moeder zichzelf op nummer 1 zet (en een vader natuurlijk ook). Ik weet dat veel moeders dit raar vinden en dat het soms onmogelijk lijkt. Maar ik ben ervan overtuigd dat het noodzakelijk is om goed voor jezelf te zorgen. Als je ervoor zorgt dat je gelukkig bent en de dingen doet die belangrijk zijn voor je, is het moederschap een stuk leuker en makkelijker. Niet alleen goed voor jou, maar ook voor je kinderen en je partner. Eigenliefde is toch het mooiste wat je je kind kunt meegeven en ze leren van jou als voorbeeld.

Alle mensen die echt in het licht durven te gaan staan. Die de ruimte innemen om te doen waar ze voor staan en uit te dragen waar ze voor staan vind ik bijzonder inspirerend. Die echt goed voor zichzelf zorgen, investeren in zichzelf en daardoor ook voor hun omgeving.

Zelf ben ik in het verleden vooral bezig geweest om in het plaatje “maatschappij” te passen. Wilde niet te veel ruimte innemen voor mijn gevoel en gedachten. Inmiddels heb ik heel veel geïnvesteerd in mezelf en in mijn bedrijf. En zie ik dat ook als een continu proces. Niet omdat het niet goed met me gaat, maar omdat ik steeds weer een stap wil zetten, met nog meer helderheid wil zien en voelen.

Gewoon omdat ik het leuk vind

Alhoewel ik nu al mezelf heel bevoorrecht en gelukkig voel heb ik dromen, ideeën en verlangens in overvloed. Dit jaar komen er nog nieuwe programma’s bij en wil ik ook online een programma lanceren.  Zodat ik nog meer mensen kan bereiken en inspireren en zij dit ook weer doorgeven aan hun omgeving. Over 2 jaar zou ik naast de vaste programma’s ook meer tijd willen maken voor losse programma’s en ideeën. Ik wil bijvoorbeeld graag nog een Power week in het buitenland aanbieden en een Clean Up Power weekend. Heerlijk om met een groep mensen plezier te maken, doorbraken te creëren en echt stappen te kunnen zetten.

Ik zou het ook super vinden om iets te doen in een team van leuke mensen of door middel van co-creaties met leuke inspirerende ondernemers.  Daarnaast wil ik een yoga opleiding gaan volgen, gewoon omdat ik het leuk vind. Les geven lijkt me heerlijk! Het sluit erg aan bij mijn gedachte en levenswijze.

Over 5 jaar wil ik graag het totale Your Life Code gevoel neerzetten: Gezonde voeding, Mind&Soul en ontspanning en beweging. Een totale beleving voor meer energie en happiness!

Blijf investeren in jezelf

Blijf investeren in jezelf. En dan bedoel ik op het gebied van ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en wat jij nog meer nodig hebt om je goed te voelen.  Aandacht en liefde voor jezelf. Vraag jezelf af hoe jij je vandaag wilt voelen en morgen en wat heb je daarvoor nodig? Durf duidelijke keuzes te maken. In je bedrijf zal het makkelijk gaan als jij je goed voelt en ook in je privé leven blijf je veel beter in balans.

En een gelukkige moeder is toch het allerbeste voorbeeld voor haar kinderen!

Bron: http://succesmama.nl/eva-ghysels-in-de-spotlight/
Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is behalve Life Code expert ook ervaringsdeskundig. Ze weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen door gebeurtenissen waar je niet zelf om hebt gevraagd. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kan nemen en dat vertrouwen pas achteraf komt, nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kiezen voor jezelf vergt lef, en Eva helpt je graag bij het zetten van de eerste stap: ontdekken van wat je echt wilt en het ontwikkelen van vertrouwen om dat ook echt te bereiken.

Leer eva kennen

Wat je kunt doen om je leven te veranderen:

Wil jij meer happiness & energie?

Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief met inspirerende & praktische tips voor het creëren van een happy & healthy life.

Your Life Code Feel Good Starterskit

cover-aangepastDoe mee en vraag nu de Feel Good Starterkit gratis aan. Een kit met een 12-stappenplan, korte video’s en een gaaf cadeau. Zo kun je direct aan de slag voor meer rust in je hoofd en grenzeloze happiness.


Let’s get started !