your life code logo

Wat klanten over Eva zeggen

Ik was al een tijdje opzoek naar een fijne coach waarbij ik het gevoel wilde hebben dat degene mijn gevoel begreep, maar bij de meeste had ik niet direct een goed gevoel. Totdat op Facebook een post van Your Life Code voorbij kwam waarin precies stond hoe ik mij op dat moment voelde (Never let your fear decide your future). Ik wist dat ik iets moest gaan veranderen, maar ik was bang omdat ik dan niet wist wat er komen gaat. Na het bekijken van de website had ik er meteen een prettig gevoel bij. Ik stuurde Eva een mailtje en direct kwam er een enthousiaste reactie terug en plande we een kennismakingsgesprek in via Skype om te zien of zij ook inderdaad degene was die mij verder kon helpen. Tijdens het gesprek bleek mij gevoel te kloppen en Eva begreep precies waar ik mee zat. Eva is een vriendelijk, warm en betrokken persoon, die de tijd voor je neemt, kritische vragen stelt, jezelf over het antwoord laat nadenken en helpt om je weer inzicht te geven in welke stappen je kunt nemen. Haar betrokkenheid kwam meteen terug nadat de dag ten einde was. Nog niet thuis aangekomen had ik al een mailtje ontvangen om mij op weg te helpen met de eerste stap. Door de voorbeelden die ze geeft van beslissingen die ze zelf heeft gemaakt gaf ze mij het gevoel dat ik niet de enige ben die met hier mee rondloopt, maar het laat ook zien dat niets onmogelijk is. Het heeft mij inzicht gegeven wat ik belangrijk vindt in het leven, waar mijn passie ligt en hoe ik op mijn gevoel kan vertrouwen. Samen hebben we de eerste stappen opgeschreven waar ik mee verder kan. Na afloop van de dag stuurde Eva mij een berichtje met de tekst ‘Het leven antwoordt wanneer wij de stap wagen’. Het berichtje op Facebook, de quote die Eva mij stuurde, het is geen toeval, het is de eerste stap die ik nam en het antwoord volgde. Aan mij om de vervolgstappen te nemen, maar die zie ik nu niet meer met angst maar juist vol vertrouwen tegemoet.

Stephanie van Dommele
office manager

Ik heb coaching gedaan omdat ik merkte dat ik vastliep in het leven. Ik maakte de verkeerde keuzes, daar was ik wel achter, maar hoe kon ik dat veranderen? Daarbij ontdekte ik steeds meer wie ik was en wie ik wilde zijn, maar wist ik niet hoe ik dat werd. Vriendin van mij is coach bij Rustige Kracht. Via haar kwam ik bij Eva terecht. Ik heb een eerste kennismakingsgesprek gehad en voelde de klik. Meer had ik niet nodig. Een vertrouwd gevoel is belangrijk. Zo niet het belangrijkste.
Eva is praktisch, rustig en vooral heel lief. Ze vindt niet snel iets gek, maar probeert je wel wakker te schudden en te laten zien wat je zelf kan doen aan de situatie. Voor mijn gevoel weet ze vrij snel welke aanpak bij je past. Dat maakt dat de coaching ook echt effect heeft. Ieder mens is anders. Het heeft me vooral inzicht in mezelf opgeleverd en in mijn patronen en mijn wensen en doelen. Ik kwam uitgeblust binnen, en kwam energiek naar buiten. Het is wel de kunst om die energie vast te houden en de kracht om de patronen te doorbreken. Dat is een uitdaging. Maar ik heb nu ook het vertrouwen dat het niet onmogelijk is en dat ik het gewoon moet gaan doen. Niet meer denken, die beren en leeuwen zijn minder groot als je ze in het juiste perspectief ziet.

Charlotte Reijnaars
Vastgoedjurist

Het traject heb ik gedaan omdat ik niet meer wist wie ik zelf was en meer op een automatische piloot leefde.
Daardoor me niet gelukkig prijsde. Ik kwam bij Eva door Facebook en ik koos voor haar omdat het eerste gesprek me erg beviel. Was ook erg nieuwsgierig geworden wat ze voor mij kon doen. Het viel mij op dat ze zelf ook open was over haar leven, niet te, maar ze haalde wat voorbeelden aan en dat vond ik prettig.  Ze ziet er goed en verzorgd uit wat ik ook heel belangrijk vind als je een dag met iemand doorbrengt. De VIP dag heeft me opgeleverd dat ik al wel concrete stappen heb gezet en meer helderheid heb gekregen over mijn pad. Ik kijk regelmatig in het boek ter herinnering en om te voorkomen dat ik niet in mijn oude ritme verval.

Mirella van Oosterbosch
Ondernemer

De afgelopen jaren is er heel snel achter elkaar behoorlijk wat veranderd in mijn leven. Ik was op, ik was mijn kracht kwijt. De stabiele, stralende meid die ik altijd was, was weg. En ik kon haar zelf, zonder hulp, niet terugvinden. Ik had Your Life Code op Facebook al eens gezien. Iemand die ik kende had ook een paar keer met Eva gesproken. Zij vertelde me dat Eva zich niet alleen zou richten op mijn zakelijk vlak, waar veel coaches zich in mijn ogen op richten, maar ook heel erg op mijn persoonlijke vlak. Dat sprak mij aan, daar lag op dat moment mijn focus.

Ik vond Eva bij ons eerste gesprek al heel prettig. Open en zacht. Tijdens mijn coachingsdag heeft Eva heel erg ingetuned op mij. Ze heeft me benaderd op de manier die ik nodig had en prettig vond. Ze was warm, begripvol en oordeelde niet. En vooral: ze stelde me op een hele prettige manier vragen, waarbij ik heel goed moest zoeken naar het antwoord. En daar heeft ze mij iedere keer bij geholpen.

Eva heeft me niet alleen inzicht gegeven in hoe ik reageer op of in bepaalde situaties en waar die reactie vandaan komt. Eva heeft er ook voor gezorgd dat ik nadenk over mijn eigen wensen en verlangens. Ik heb begrip voor mezelf en dus een andere houding naar mezelf toe gekregen. Ik durf, maar wil nu ook vooral, mijn eigen keuzes maken.

Anoniem
Medewerker commerciële binnendienst

Na een bewogen 2013 voelde ik meer en meer dat ik op mijn automatische piloot aan het leven was. Steeds maar doorgaan en geen tijd nemen voor jezelf om stil te staan bij wat écht belangrijk is en waar ik mijn energie in wil steken.
Eva heeft mij, door middel van gerichte vragen, zelf laten nadenken en laat je terug gaan naar je eigen basis; waar kom je vandaan en waar wil je naartoe. Daarnaast geeft ze je concrete handvaten hoe je erachter kunt komen wat je nou echt belangrijk vindt.

Eva straalt rust uit en hierdoor voel je je al snel op je gemak. Daarnaast stelt ze de juiste kritische vragen en weet ze het gesprek zo te sturen dat je zelf met het antwoord komt. De gesprekken met haar hebben me veel Inzicht en rust gegeven.

Kim van der Kuijl
Medewerker marketing

Na mijn burn out was ik op zoek naar de juiste balans om een herhaling te voorkomen. De angst om nogmaals zo ziek en moe te zijn werkte mijn herstel juist tegen.

Eva is een oude leidinggevende van mij geweest. Tijdens deze periode heeft ze mij ook geholpen om de juiste keuzes te maken. Ze was een leidinggevende die ik vertrouwde en aan wie ik alles kon vertellen. Ik realiseerde me dat ik nu iemand nodig had die me op een goede manier een spiegel voor me kon houden. Die tot het uiterste gaat om je te laten realiseren wat nu de echte reden is.

Eva heeft mij op een respectvolle, fijne manier dingen laten realiseren waar ik zelf nooit op was gekomen. Het feit dat ik haar vertrouw heeft natuurlijk nog positiever bijgedragen. Ik kon namelijk alles zeggen, ook dingen die ik normaal niet zou kunnen toegeven aan derden, maar ik wist dat zij met respect en zonder een oordeel mij andere invalshoeken zou laten inzien.

Ik ben iemand die tot het uiterste te ga. Maar heb moeten realiseren dat ik niet de ‘perfecte’ werknemer, moeder vrouw, (schoon)dochter , zus of vriendin kan zijn.
Ook zaken zoals werk relatie man , kind waar ik eerst van dacht dat zij de oorzaken zijn van mijn energie uitputting heeft Eva mij geholpen te waarderen.
Ik kan mezelf alleen veranderen en ik moet me zelf serieus nemen wil ik dat anderen dat ook doen dit is iets wat ik van Eva heb geleerd en nooit zal vergeten.
Het lijkt allemaal zo eenvoudig maar ik weet zeker dat ik zonder de hulp van Eva mijn droom niet voor me kon zien.

Rabia Akhter
Medewerker client relations

Vraag nu vrijblijvend je eigen persoonlijke Your Life Code gesprek aan!

Een gratis persoonlijk gesprek t.w.v. € 97, -, waarin we gaan onderzoeken hoe jij je leven weer in eigen hand kunt nemen. In dit gesprek maken we helder wat jij kunt doen om meer energie en geluk in je leven te creëren en krijg je inspirerende en krachtige tips.


Ja, ik wil graag met je in gesprek!

Wil jij meer happiness & energie?

Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief met inspirerende & praktische tips voor het creëren van een happy & healthy life.

Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is coach, trainer en eigenaar van Your Life Code. Na een carrière van 13 jaar in de zakelijke dienstverlening, gooide ze haar leven om. Ze ging eindelijk doen wat ze écht leuk vond. Dat waar ze gelukkig van werd.

Nu ondersteunt Eva als coach en trainer anderen om ook de juiste..

Lees meer over eva ›

Volg mij en blijft geïnspireerd!

Wil je als eerste op de hoogte zijn voor nieuwe inspiratie in het leven? Volg mij op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.