your life code logo

Eerste hulp na je vakantie!

De vakantie staat voor de deur. Massaal trekken we naar andere gebieden om te ontspannen, relaxen en tijd door te brengen met dierbaren.

Veel mensen verheugen zich al maanden op de zomervakantie. Even lekker weg, even helemaal niks aan je hoofd. Vaak wordt al in de winter de vakantie gepland: “Dan hebben we iets om naar uit te kijken”.

Maar wat doe je dan de andere dagen en de rest van de tijd? Wat doe je nu?

We werken hard, om vervolgens op vakantie uit te moeten rusten. De eerste dagen zitten we nog vol stress, om pas daarna weer een beetje bij onszelf te komen.

Ik heb het zelf ook jaren zo gedaan. De eerste dagen van de vakantie was ik altijd erg moe. Is het eigenlijk niet raar dat we het grootste deel van ons leven bezig zijn met iets wat we niet zo leuk vinden (omdat het moet), om een heel klein deel van ons leven iets te kunnen doen wat we blij van worden? En dat we in die tijd ook nog moeten herstellen van alle stress?

Dat hoeft niet zo te zijn! Stel jezelf eens deze drie vragen in je vakantie:

  • Waar wil je aan ontsnappen op vakantie?
  • Kan je dat ook anders inrichten in je dagelijks leven?
  • Wat zou je doen als je zou kunnen kiezen in je dagelijks leven?

Het goede nieuws: je kan en mag kiezen. Het is namelijk jouw leven! De afgelopen jaren sprak ik meer dan honderd mensen over hun meest ideale leven. En wat denk je: in hun ideale leven draait het nooit om een groter huis, een grotere auto of wat dan ook. Meestal zitten er juist helemaal geen onhaalbare wensen bij. De wensen gaan over rustig een boek kunnen lezen, tijd doorbrengen met dierbaren en niet hoeven te rennen.

Het ideale leven is dus vaak dichterbij dan je denkt… Als je maar anders durft te denken, te kijken en te doen. Creëer een leven waarvan je niet hoeft te ontsnappen!

Hoe ziet jouw ideale leven eruit en hoe wil jij je voelen?

Wil je meer weten of heb je een vraag, stuur me dan een mail. Ik denk graag met je mee!  Wil je inspiratie en tips ontvangen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Creëer jouw unieke code!
Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is behalve Life Code expert ook ervaringsdeskundig. Ze weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen door gebeurtenissen waar je niet zelf om hebt gevraagd. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kan nemen en dat vertrouwen pas achteraf komt, nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kiezen voor jezelf vergt lef, en Eva helpt je graag bij het zetten van de eerste stap: ontdekken van wat je echt wilt en het ontwikkelen van vertrouwen om dat ook echt te bereiken.

Leer eva kennen

Wat je kunt doen om je leven te veranderen:

Wil jij meer happiness & energie?

Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief met inspirerende & praktische tips voor het creëren van een happy & healthy life.

Your Life Code Feel Good Starterskit

cover-aangepastDoe mee en vraag nu de Feel Good Starterkit gratis aan. Een kit met een 12-stappenplan, korte video’s en een gaaf cadeau. Zo kun je direct aan de slag voor meer rust in je hoofd en grenzeloze happiness.


Let’s get started !