your life code logo

Your Life Code Kickstartsessie – gratis persoonlijk gesprek


Ben jij eraan toe om meer uit je leven (en jezelf!) te halen?

Misschien is je leven op dit moment best wel oké.
Want je bent hartstikke druk met van alles.

Maar eigenlijk heb je nergens zin in en ben je overal te moe voor.
Toch weet je dat er meer in het leven moet zijn – en dan vooral in jouw leven. Maar steeds als je besluit om het anders te gaan doen, ben je in no time weer terug bij af.

 

Wil jij weten wat je nu kunt doen om weer een goed gevoel te krijgen?

In een persoonlijk (gratis) factetime/skype gesprek onderzoeken we samen wat jou ervan weerhoudt om te doen wat je echt wilt.

 

“ Eva is een warme, rustige, positieve en betrokken vrouw waarbij je jezelf gelijk op je gemak voelt. Ze voelt goed aan wie je als persoon bent en weet met gerichte vragen je al snel een spiegel voor te houden en de vinger op de zere plek te leggen. Eva kan je op een nuchtere, concrete en prettige manier handvatten geven waardoor je weer met een verfrissende blik op de dingen kijkt.” – Michelle Eisenburger

 

Wat levert een persoonlijk gesprek jou sowieso op:

  • Praktische tips zodat je makkelijker keuzes voor jezelf kunt maken
  • Je krijgt helder welke stappen je kunt nemen
  • Je krijgt mijn frisse feedback: zo heb je niet eerder naar jezelf en je situatie gekeken!

 

Tijdens ons gesprek vertel ik je ook meer over het aanbod dat ik heb ontwikkeld rond Your Life Code.

 

Maak een afspraak en ontdek hoe jij je leven weer in eigen hand neemt!

 

Als jij in aanmerking wilt komen voor een persoonlijk gesprek, vul dan a.j.b. dit formulier in. Binnen 2 werkdagen zal ik contact met je opnemen. Dan plannen we een tijdstip voor ons gesprek.

Houd er a.j.b. rekening mee dat ik maar 3 gesprekken per week weg geef, omdat ik er zoveel tijd in steek. Meer laat mijn agenda simpel niet toe.

 

Ik zie uit naar ons gesprek!

Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is behalve Life Code expert ook ervaringsdeskundig. Ze weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen door gebeurtenissen waar je niet zelf om hebt gevraagd. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kan nemen en dat vertrouwen pas achteraf komt, nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kiezen voor jezelf vergt lef, en Eva helpt je graag bij het zetten van de eerste stap: ontdekken van wat je echt wilt en het ontwikkelen van vertrouwen om dat ook echt te bereiken.

Leer eva kennen