your life code logo

YLC Magic Life Code dag


Wil jij weten wat je écht wilt in je leven en ontdekken welke stappen je kunt zetten om dat ook echt te bereiken?

 

Meld je dan aan voor de Magic Life Code dag waarin je in 1 dag ontdekt wat jou gelukkig maakt en helderheid krijgt hoe je dat kunt bereiken.

 

Herken jij jezelf in een van deze uitspraken?

 

Diep van binnen weet je dat het anders moet.

Je doet dingen in je werk of privé die je eigenlijk niet wilt.

Maar je hebt geen idee wat je anders zou willen – laat staan hoe je dat voor elkaar krijgt.

Jij hebt moeite met keuzes maken.

Je vertrouwt niet meer op je intuïtie en je gevoel.

Je weet niet welke stappen je kunt zetten.

 

Wil jij weer energiek en gelukkig zijn, en zelfverzekerd de juiste keuzes maken?

 

Meld je dan nu aan voor de Magic Life Code dag waarin jij (her)ontdekt wat je wilt en concrete stappen gaat zetten.

 

Dit mag je verwachten van de Magic Life Code dag

 

 • Je krijgt inzicht in wat voor jou écht belangrijk is.
 • Je weet wat je tegenhoudt om te doen wat je wilt – waardoor blokkades verdwijnen – en dat geeft plotseling heel veel vrijheid om te doen wat je wilt!
 • Je ontdekt wat jij nodig hebt om je gelukkig te voelen, van binnenuit.
 • Je gaat mogelijkheden zien en voelen hoe je meer energie en tijd kunt creëren.
 • Je durft eindelijk keuzes te maken omdat je weet dat dit de juiste keuzes zijn.
 • Je maakt een actieplan met alle concrete stappen die nodig zijn om je verlangens in de praktijk te brengen.
 • Je leven wordt leuk, happy en zinvol. Je zult veel meer energie hebben – en dat is maar goed ook, want die heb je nodig nu je eindelijk gaat doen wat je echt wilt.

Kortom: na afloop van deze Magic Life Code dag weet je precies wat je nodig hebt om meer te genieten in je leven, heb je richting en kun je krachtige keuzes maken. Je ontdekt welke concrete stappen je moet zetten om écht te gaan doen waar je gelukkig van wordt.

 

Eva is een vriendelijk, warm en betrokken persoon, die de tijd voor je neemt, kritische vragen stelt, jezelf over het antwoord laat nadenken en helpt om je weer inzicht te geven in welke stappen je kunt nemen. Haar betrokkenheid kwam meteen terug nadat de dag ten einde was. Door de voorbeelden die ze geeft van beslissingen die ze zelf heeft gemaakt gaf ze mij het gevoel dat ik niet de enige ben die met hier mee rondloopt, maar het laat ook zien dat niets onmogelijk is. Het heeft mij inzicht gegeven wat ik belangrijk vindt in het leven, waar mijn passie ligt en hoe ik op mijn gevoel kan vertrouwen. Samen hebben we de eerste stappen opgeschreven waar ik mee verder kan. Aan mij om de vervolgstappen te nemen, maar die zie ik nu niet meer met angst maar juist vol vertrouwen tegemoet. Stephanie van Dommele

 

Een hele dag werken aan wat je écht wilt

 

Tijdens deze dag gaan we samen in een groep van maximaal 4 deelnemers een dag aan de slag, onder mijn verhelderende begeleiding. Je krijgt van 10.00 tot 16.00 uur training en mijn persoonlijke aandacht, eerlijke tips en feedback.

 

 • Intake
  Voordat we beginnen hebben we samen een persoonlijke intake om tijdens de dag het beste resultaat voor jou te kunnen behalen. Je krijgt dan gelijk al een opdracht zodat je meteen aan de slag kunt.
 • Magic Life Code dag
  Het wordt een intensieve en energieke dag, met tal van oefeningen, werkvormen en inzichten, en natuurlijk nemen we de tijd voor een heerlijke powerlunch.
 • Inspiratie en feedback van andere deelnemers
  Deelnemers aan deze dag hebben meestal dezelfde vragen. Het delen van die ervaringen en ideeën is superkrachtig en versnelt je proces om helderheid te krijgen. Bovendien krijg je er energie van! Ook kun je zo profiteren van elkaars netwerk. Alle deelnemers zijn net zo enthousiast als jij en de ervaring is dat je er vaak een ondersteunende buddy aan overhoudt.
 • Persoonlijk gesprek
  Minimaal 1 week na de VIP dag hebben we nog een persoonlijk terugkomgesprek van 30 minuten (via FaceTime of Skype) waarin je vragen kunt stellen en ik je verder op weg help.

 

Wil jij ook weten wat je écht wilt in je leven en wil je direct aan de slag? Super, ik verheug me erop!

 

Je kunt je aanmelden voor deze Magic Life Code dag via het formulier of door een mail te sturen naar contact@yourlifecode.nl.

 

Graag spreek ik je van tevoren via Skype of FaceTime, om je alvast een voorbereidende opdracht te geven. Dan brengen we direct wat positieve energie bij jou op gang! Ook vertel ik je dan meer over de investering en neem ik je verwachtingen met je door, zodat we echt het beste resultaat bereiken voor jou.

 

Ja, ik wil aan de slag!
 


 

Personal Power + Magic Life Code = more happiness & energy! 

Wil jij er echt voor gaan en alles uit jou en jouw leven halen wat erin zit? Doe dan vooral eerst een Personal Power dag waarin je jezelf leert kennen en belemmerende patronen ontdekt en erachter komt hoe je die kunt loslaten.
Om je te helpen bij het maken van de goede keuze bied ik je een aantrekkelijke korting aan als je kiest voor dit More Happiness & Energy pakket.

 

Meer informatie
 

Heb je nog vragen? Lees hier de antwoorden op vragen die ik eerder kreeg of stel je vraag via de mail: contact@yourlifecode.nl.

 


 

Veel gestelde vragen:

 

Ik wil deze dag liever 1-op-1 volgen, kan dat?

Wil je liever individueel aan de slag? Natuurlijk kan dat! Geef dit aan bij je inschrijving. Hou er wel rekening mee dat een persoonlijke VIP dag een hogere investering vraagt. Veel deelnemers ervaren het juist als positief om in een groep te werken. Omdat iedereen met vergelijkbare vragen zit en de wens heeft om die dag ook echt een stap te zetten.

 

Hoe kan ik mijn doelen voor de dag bereiken?

Voordat we met elkaar aan de slag gaan hebben we contact met elkaar. Dan kun je zelf ervaren of je een goed gevoel hebt bij mij en het programma. Voor mij is het een prima mogelijkheid om te bepalen of en hoe ik je verder kan helpen. We stemmen dan ook je verwachtingen en doelen goed met elkaar af.

 

Waar vindt de VIP dag plaats?

Je bent welkom in mijn kantoor op de Ginnenkenweg 88 in Breda. Dit is een centraal gelegen plek die goed bereikbaar is. En met inspirerende en fijne ruimtes, en een eigen keuken en een tuin. Alsof je thuis bent!

 

Ik woon niet in de buurt en ik kan niet steeds op en neer rijden.

Dat komt goed uit. Het intakegesprek en het terugkomgesprek doen we via Skype of FaceTime waardoor je alleen reistijd hebt voor de dag zelf. Dit scheelt in tijd en kosten!

 

Ik wil graag bij je langskomen voor het intakegesprek, i.p.v. het via Skype of FaceTime te doen. Kan dat?

Je bent van harte welkom in mijn Bredase werkruimte.

 

Kan ik parkeren bij de locatie?

Voor de deur is het betaald parkeren, maar om de hoek, in de Komeetstraat, kun je gratis parkeren.

 

Kan ik de locatie bereiken met openbaar vervoer?

Buslijn 7 stopt voor de deur (halte Ginnekenweg). Breda heeft een groot trein- en busstation.

 

Ik volg een dieet/ben allergisch, kan ik bij de lunch zelf kiezen wat ik eet?

Ja, je kunt zelf je voorkeuren aangeven. Laat het me wel even op tijd weten. Dan kan ik rekening houden met je wensen.

 

Ik wil graag aan de slag, maar weet niet welk programma het beste bij mijn huidige situatie past.

Als je jezelf herkent in meerdere programma’s kan het lastig zijn om te bepalen wat op dit moment goed voor jou is. Stuur me dan a.j.b. een mail met je vraag, dan maken we een belafspraak en bespreken we je situatie.

Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is behalve Life Code expert ook ervaringsdeskundig. Ze weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen door gebeurtenissen waar je niet zelf om hebt gevraagd. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kan nemen en dat vertrouwen pas achteraf komt, nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kiezen voor jezelf vergt lef, en Eva helpt je graag bij het zetten van de eerste stap: ontdekken van wat je echt wilt en het ontwikkelen van vertrouwen om dat ook echt te bereiken.

Leer eva kennen