your life code logo

YLC Personal Power VIP dag


Wil jij weer energiek en gelukkig zijn, en met zelfvertrouwen de juiste keuzes maken?

 

Meld je dan nu aan voor de YLC Personal Power VIP dag waarin je in 1 dag ontdekt wie je werkelijk bent en jij je eigen kracht leert herkennen.

 

Weet jij gewoon zeker dat er meer in je zit dan je er nu uithaalt?

 

Soms heb je het gevoel dat je bent vastgelopen in je leven.

Je wilt weer genieten van het leven, maar weet niet meer hoe je dat doet.

Je houdt met veel moeite 10 ballen in de lucht.

Het lijkt vaak alsof het leven je overkomt en jij er geen invloed op hebt.

Je ‘moet’ vaak zoveel van jezelf.

Je ervaart je leven vooral als drukdruk in plaats van leukleuk.

Je zegt vaak ‘ja’, terwijl je ‘nee’ zou willen schreeuwen …

 

YLC Personal Power VIP dag is een inspirerende en krachtige dag waarin je zult ontdekken hoe het is om weer helemaal jezelf te zijn. Je leven van nu verandert in een gelukkig leven vol energie en plezier.

 

Dit mag je verwachten van de YLC Personal Power VIP dag 

 

  • Je ontwikkelt zelfacceptatie voor wie en waar je nu bent.
  • Je gaat mogelijkheden zien en voelen waar je ze eerder niet zag of voelde.
  • Je ontdekt hoe je gedachten en gevoelens kunt loslaten.
  • Je leert hoe je zelfs in kleine dingen meer ruimte voor jezelf kunt innemen.
  • Je maakt een actieplan met de stappen die nodig zijn om je verlangens in de praktijk te brengen.
  • Je ervaart dat je het leven weer in eigen hand hebt waardoor je het zelfvertrouwen krijgt om die stappen ook te zetten.

 

Na afloop weet je precies wat je nodig hebt om meer te genieten in je leven en heb je de energie en rust om er ook echt voor te gaan. Je ontdekt welke concrete stappen je moet zetten en hoe ontzettend veel je al in je hebt. 

 

‘Ik zat totaal niet lekker in mijn vel en wist op dat moment even helemaal niet meer wie ik nou was, wat ik leuk vond en waar ik blij van word. Via een vriendin hoorde ik over Eva en na het eerste gesprek wist ik dat ik op de goede plek zat. Eva laat je echt anders naar dingen kijken. Ze is heel enthousiast en echt betrokken. Ze kan je confronteren op een manier zodat je ook echt zelf aan de slag gaat. Ik kreeg heel veel nieuwe inzichten en heb veel geleerd over mezelf en mijn eigen patronen. En de invloed die ik zelf heb op mijn leven. Ik kreeg weer energie om dingen vorm te geven!’ – Anna van den Broek

 

Een hele dag werken aan wat je echt wilt

 

Tijdens deze VIP dag gaan we samen aan de slag, onder mijn inspirerende begeleiding. Je krijgt van 9.30 tot 15.00 uur training en mijn persoonlijke aandacht, eerlijke tips en feedback.

 

Je kunt ervoor kiezen deze VIP dag 1-op-1 te doen (dan ben je verzekerd van mijn 100% persoonlijke aandacht), of in een kleine groep van maximaal 4 andere deelnemers. Waar je ook voor kiest: na afloop weet je weer wie je bent en durf je ook echt jezelf te zijn. Puur geluk dus!

 

  • Intake Voordat we beginnen doen we samen een intake zodat je tijdens de dag het beste resultaat kunt behalen. We brengen zo al positieve energie bij jou op gang en je krijgt direct concrete en inspirerende tips.
  • Power VIP dag Het wordt een intensieve dag, met tal van persoonlijke oefeningen, werkvormen en inzichten, en natuurlijk nemen we de tijd voor een heerlijke powerlunch (het is immers een Power VIP dag!).
  • Persoonlijk gesprek Minimaal 1 week na de VIP dag hebben we nog een terugkomgesprek van 30 minuten (via FaceTime of Skype) waarin je vragen kunt stellen en ik je verder op weg help.

 


 

Kun je niet langer wachten en wil je aan de slag? Super, ik verheug me erop!

 

Je kunt je direct aanmelden voor de YLC Personal Power VIP dag via het formulier of via contact@yourlifecode.nl.

 

Graag spreek ik je van tevoren via Skype of FaceTime, om je alvast 2 voorbereidende opdrachten te geven. Dan brengen we direct wat positieve energie bij jou op gang! Ook vertel ik je dan meer over de investering en neem ik je verwachtingen met je door, zodat we echt het beste resultaat bereiken voor jou.

 

Ja, ik meld me aan
 


 

Personal Power + Magic Life Code = more happiness & energy! 

Wil jij er echt voor gaan en alles uit jou en jouw leven halen wat erin zit? Doe dan na deze Personal Power dag de Magic Life Code dag: een motiverende dag waarin je ontdekt wat je écht wilt en nodig hebt om je goed te voelen en hoe je dit ook echt voor elkaar krijgt.
Om je te helpen bij het maken van een goede keuze bied ik je een aantrekkelijke korting aan als je kiest voor dit More Happiness & Energy pakket.

 

Meer informatie
 


 

Veel gestelde vragen:

 

Hoe kan ik mijn doelen voor de dag bereiken?

Voordat we met elkaar aan de slag gaan hebben we een intakegesprek. Dan kun je zelf ervaren of je een goed gevoel hebt bij mij en het programma. Voor mij is het een prima mogelijkheid om te bepalen of en hoe ik je verder kan helpen. We stemmen dan ook je verwachtingen en doelen goed met elkaar af.

 

Waar vindt de VIP dag plaats?

Je bent welkom in mijn kantoor op de Ginnenkenweg 88 in Breda. Dit is een centraal gelegen plek die goed bereikbaar is. En met inspirerende en fijne ruimtes, en een eigen keuken en een tuin. Alsof je thuis bent!

 

Ik woon niet in de buurt en ik kan niet steeds op en neer rijden.

Dat komt goed uit. Het intakegesprek en het terugkomgesprek doen we via Skype of FaceTime waardoor je alleen reistijd hebt voor de dag zelf. Dit scheelt in tijd en kosten!

 

Ik wil graag bij je langskomen voor het intakegesprek, i.p.v. het via Skype of FaceTime te doen. Kan dat?

Je bent van harte welkom in mijn Bredase werkruimte.

 

Kan ik parkeren bij de locatie?

Voor de deur is het betaald parkeren, maar om de hoek, in de Komeetstraat, kun je gratis parkeren.

 

Kan ik de locatie bereiken met openbaar vervoer?

Buslijn 7 stopt voor de deur (halte Ginnekenweg). Breda heeft een groot trein- en busstation.

 

Ik volg een dieet/ben allergisch, kan ik bij de lunch zelf kiezen wat ik eet?

Ja, je kunt zelf je voorkeuren aangeven. Laat het me wel even op tijd weten. Dan kan ik rekening houden met je wensen.

 

Ik wil graag aan de slag, maar weet niet welk programma het beste bij mijn huidige situatie past.

Als je jezelf herkent in meerdere programma’s kan het lastig zijn om te bepalen wat op dit moment goed voor jou is. Stuur me dan a.j.b. een mail met je vraag, dan maken we een belafspraak en bespreken we je situatie.

Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is behalve Life Code expert ook ervaringsdeskundig. Ze weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen door gebeurtenissen waar je niet zelf om hebt gevraagd. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kan nemen en dat vertrouwen pas achteraf komt, nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kiezen voor jezelf vergt lef, en Eva helpt je graag bij het zetten van de eerste stap: ontdekken van wat je echt wilt en het ontwikkelen van vertrouwen om dat ook echt te bereiken.

Leer eva kennen