your life code logo

Dag 278: Helder & Kracht – sisandso.nl

Ik ben: Eva Ghysels, 35 jaar en ben oprichter van Helder & Kracht. Ik train mensen in het hebben van een excellent leven. Ik stimuleer en inspireer je om te leven vanuit mogelijkheden en keuzes te maken en te ontdekken waar het voor jou écht om draait.
Geluk is niet onbereikbaar. Geluk is een staat van zijn waar je, als je beschikt over de juiste mindset, zomaar vanuit leeft. Zonder moeite. Met een drukke baan, gezin en sociaal leven weet je vast wel hoe het is om het idee te hebben geleefd te worden, in plaats van lekker te genieten van datzelfde prachtige leven. En je doet ook nog eens ontzettend hard je best. Ik heb dat zelf ook ervaren totdat ik dacht… dit kan, nee, dit MOET anders.
Juist door mijn eigen ervaringen in mijn leven ben ik de enorme kracht gaan ervaren van de keuzes die we zelf iedere dag weer maken en weet ik dat er veel meer mogelijk is dan we vaak zelf denken. Het heeft ervoor gezorgd dat ik veel gelukkiger leef en veel beter weet wie ik ben en waar ik voor sta

Mijn aanbod bestaat uit…
Het creëren van jouw eigen excellente leven. Voor iedereen die het gevoel heeft vast te zitten of wel weet wat hij of zij wilt, maar het niet lukt om dit realiseren. Je voelt dat er meer uit het leven te halen is, maar je overziet niet op welke manier je dat kan bereiken. Iedereen is uniek en heeft dus andere behoeftes en wensen. Ik begeleid je in het hele proces met persoonlijke aandacht en zorg. We gaan samen onderzoeken waar je tegen aan loopt en hoe je dat kan veranderen. Ik doe dit zowel in kleine groepen als individueel. Het resultaat is een helder beeld van waar je nu staat en van welke stappen je moet zetten voor een leven met meer energie, geluk en rust en vooral een leven waarin jij doet wat jij echt belangrijk vind.

Mijn onderneming is bijzonder, want… Helder & Kracht
Mijn missie is om te leven vanuit mogelijkheden, verbinding en positiviteit en anderen te inspireren en bewust te maken van hun keuzes en mogelijkheden in het leven. Vanuit persoonlijke aandacht en betrokkenheid creëer ik een lifechanging experience.
Ik combineer verschillende invalshoeken om dit te bereiken. Ik train je mindset, we bekijken je angsten, werken vanuit je doelen en kracht. Maar ook kan sport en voeding een onderdeel zijn afhankelijk van je wensen die je hebt.

Wat klanten nog niet weten en wel leuk is om te delen is…
Dat ik naast individuele trajecten ook de trajecten aanbied in één dag voor een kleine groep of individueel. Dan gaan we in één dag kijken naar je eigen doelstellingen en ga je aan het einde van de dag naar buiten met een stappenplan.
Mijn inspiratie deel ik graag op een heldere manier. Wil jij ook krachtige posts lezen die jouw mindset prikkelen? Like mijn social media en abonneer je op mijn nieuwsbrief. Zo mis je sowieso niets!

Bron: http://sisandso.nl/dag-278-helder-kracht/
Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is behalve Life Code expert ook ervaringsdeskundig. Ze weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen door gebeurtenissen waar je niet zelf om hebt gevraagd. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kan nemen en dat vertrouwen pas achteraf komt, nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kiezen voor jezelf vergt lef, en Eva helpt je graag bij het zetten van de eerste stap: ontdekken van wat je echt wilt en het ontwikkelen van vertrouwen om dat ook echt te bereiken.

Leer eva kennen

Wat je kunt doen om je leven te veranderen:

Wil jij meer happiness & energie?

Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief met inspirerende & praktische tips voor het creëren van een happy & healthy life.

Your Life Code Feel Good Starterskit

cover-aangepastDoe mee en vraag nu de Feel Good Starterkit gratis aan. Een kit met een 12-stappenplan, korte video’s en een gaaf cadeau. Zo kun je direct aan de slag voor meer rust in je hoofd en grenzeloze happiness.


Let’s get started !