your life code logo

Van wie is jouw tijd?

Vorige week sprak ik een klant. Een hele toffe vrouw met een drukke baan die graag alles goed wil doen. We maakten een roadmap voor haar ideale haalbare life code voor meer rust in haar leven en echt genieten. Ze wilde minder geleefd worden. Ze vertelde me: “iedere dag wil ik een uur tijd voor mezelf “.

Nu begrijp ik wat ze bedoelt. In het drukke leven dat ze heeft, moet ze veel ballen in de lucht houden en daarin wil ze ook tijd voor zichzelf creëren. Op zich een goed plan.

Voordat jij hetzelfde van plan bent, en me-time (zoals we dat tegenwoordig noemen) wilt gaan inplannen, wil ik je toch wat overwegingen mee geven.

Een uur tijd voor jezelf per dag…

Wat doe je de andere uren?

Van wie is die tijd?

Wat doe je met je tijd?

Doe je dan wel de dingen in jouw tijd die jij echt wilt doen?

Welke keuzes heb jij gemaakt in je leven die nu je tijd bepalen?

De tijd heb je namelijk zelf ingedeeld en al je tijd is jouw tijd. Je hebt gekozen voor een baan, een partner en ook voor je kinderen. Je kiest voor je vrienden. Dat zijn geen dingen die je overkomen. En te vaak krijg ik het idee dat we ons leven laten overkomen. Dat we nu eenmaal in dit leven zitten. Daarmee schuif je de verantwoordelijkheid weg voor jouw leven, jouw tijd. Maar van wie moet je naar die verjaardag van die vriendin die je eigenlijk te veel energie kost? Of waarom ga je naar die baan die veel te druk voor je is?

Welke keuzes maak jij in jouw leven? En neem jij volledige verantwoordelijkheid voor je keuzes?

Neem eigenaarschap over je leven, maak keuzes en draag de consequenties van je keuzes.

Live your life code!

Eva
Your Life Code Expert: Eva Ghysels

Eva Ghysels is behalve Life Code expert ook ervaringsdeskundig. Ze weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in patronen door gebeurtenissen waar je niet zelf om hebt gevraagd. Met vallen en opstaan heeft ze geleerd hoe je het leven weer in eigen hand kan nemen en dat vertrouwen pas achteraf komt, nadat je een keuze hebt gemaakt.

Kiezen voor jezelf vergt lef, en Eva helpt je graag bij het zetten van de eerste stap: ontdekken van wat je echt wilt en het ontwikkelen van vertrouwen om dat ook echt te bereiken.

Leer eva kennen

Wat je kunt doen om je leven te veranderen:

Wil jij meer happiness & energie?

Schrijf je in en ontvang mijn nieuwsbrief met inspirerende & praktische tips voor het creëren van een happy & healthy life.

Your Life Code Feel Good Starterskit

cover-aangepastDoe mee en vraag nu de Feel Good Starterkit gratis aan. Een kit met een 12-stappenplan, korte video’s en een gaaf cadeau. Zo kun je direct aan de slag voor meer rust in je hoofd en grenzeloze happiness.


Let’s get started !